Training


De laatste decennia zijn er enorm veel nieuwe ontwikkelingen geweest op het gebied van hersenwetenschappen, gehechtheidsonderzoek en lichaamsbewustzijn. Deze onderzoeken vormen samen een nieuwe theoretische onderlegger voor onze therapieën en hulpverlening wanneer het gaat om cliënten met hechtings- en ontwikkelingstrauma's.

Door het op de voet volgen van deze ontwikkelingen en gelijktijdig in de praktijk te hebben gebracht in het werk met cliënten heb ik een gedegen basis gecreëerd voor zowel mijn therapie als mijn trainingen waaruit in januari 2019 het Centrum voor Hechting en Trauma is ontstaan.

 

Het begeleidings- en trainingscentrum dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling, 
herstel van problematische gehechtheid en trauma.

 

Bij het Centrum voor Hechting en Trauma kun je terecht voor:

training | opleiding | cursus | workshops | masterclasses | consultatie | advies | begeleiding

 

Kijk voor meer informatie op de website: www.centrumvoorhechtingentrauma.nl


Reacties van deelnemers:

"Ik wilde nog even laten weten dat ik de bijeenkomst gisteren erg boeiend vond. En inspirerend, ik kijk weer met andere ogen naar gedrag van (mijn) kinderen!

Bedankt ook voor je openheid, ik vond het echt een heel prettige manier van leren! 

Ik kijk al uit naar de volgende bijeenkomst!"

J. (deelneemster Masterclass trauma en hechting)

 

"Ondanks de ervaringen die ik in mijn werk als Gezinshuisouder al op het gebied van trauma en hechting heb opgedaan, levert dit me nog beter inzicht op in hoe trauma en hechting met elkaar samenhangen en hoe belangrijk het is om goed in te kunnen steken. Er echt zijn, aansluiten bij wat er is op dat moment zonder oordeel. Veel meer voelen en ervaren met je lijf dan bedenken wat moet met je hoofd." (S. Gezinshuisouder LVB)

 

"De training is een goede mix van theorie en praktijk. Het heeft mij geholpen meer gewaar te worden van mijn lichaam, waardoor ik in therapeutische sessies deze gewaarwordingen kon inzetten. Ook zijn de oefeningen die tijdens de cursusdagen worden gedaan vaak meteen bruikbaar in mijn praktijk. Heel waardevol! Binnen de groep creëert Linda een veilige setting, zodat je wordt aangemoedigd om het geleerde zelf in de praktijk te ervaren." (klinisch psycholoog en therapeut)Als trainer sta ik opgenomen in het register van de CRKBO.

Hierin staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

 

Dit maakt dat alle aangeboden trainingsactiviteiten zijn vrijgesteld van btw.